Групи аналізів

Комплекс харчових алергенів: fx5 (білок яйця, молоко, риба, пшениця, арахіс, соя); початковий дитячий харчовий тест

Ціна: 560.00 грн
Тривалість виконання: 5 робочих днів
Визначення

Комплекс харчових алергенів: fx5. До ного належать:

  • білок яйця,
  • молоко,
  • риба,
  • пшениця,
  • арахіс,
  • соя.

Початковий дитячий харчовий тест, який застосовується до 3-х річного віку. В даний тест включено алергени, які в свою чергу найчастіше спричиняють алергічні реакції у дітей раннього віку, які проявляються шкірними або гастроентерологічними симптомами.


Відхилення від норми

Позитивний результат свідчить про: сенсибілізацію до найбільш поширених харчових алергенів; бронхіальну астму, алергічний риніт, алергічний кон'юнктивіт, атопічний дерматит обумовлені сенсибілізацією до харчових алергенів.

Причини негативного результату: відсутність сенсибілізації до харчових алергенів, що входять до складу даного аналізу, обмеження або виключення контакту з алергеном, проведення десенсибілізації, елімінація харчових алергенів та дотримання дієти.


Коли призначають?

Дане дослідження призначається дітям до 3 років для: діагностики алергічних захворювань, пов'язаних з сенсибілізацією до харчових алергенів  для скринінгового виявлення сенсибілізації до харчових алергенів.
 


Рекомендації

Дане дослідження рекомендовано здавати при появі симптомів алергічного захворювання, а також перед початком проведення десенсибілізації.



Перед візитом, будь ласка, ознайомтесь з правилами підготовки до аналізів
Забір біоматеріалу оплачується додатково згідно з прайс-листом. 
Сироватка крові пацієнта зберігається в "МеДіС" протягом 3-х днів для можливості проведення додаткових або повторних досліджень. Як дозамовити дослідження без повторного взяття біоматеріалу?

ОНЛАЙН ЗАПИС НА будь-які АНАЛІЗИ* 

*доступний не у всіх відділеннях
----------------------------------

МеДіС - Твоя Лабораторія!
Інформація, розміщена на сайті, є об'єктом інтелектуальної власності ПП "МеДіС". При копіюванні інформації ОБОВ'ЯЗКОВЕ посилання на дану сторінку